Castellano Valencià

Òbriga el seu comerç a la vall d'uixó y descubra todas las ventajas que le puede ofrecer

Oferta Comercial

La Vall d'Uixó compta amb més de 500 establiments comercials i de servicis, junt amb el tradicional mercat de venda no sedentària dels dels divendres en l'entorn de la Plaça del Mercat i el Mercat Municipal.

El Mercat de venda no sedentària dels Divendres, és el segon de la província en importància, amb més de 300 parades, celebrant-se tots els divendres, i atraient a gran quantitat de població de la Comarca.

El mercat de venda no sedentària, té lloc als voltants de la plaça del Mercat, i carrers adjacents, i s'instal·la entre les 8 i les 15 hores de tots els divendres, trobant llocs d'alimentació, fruita, verdura, tèxtil i calçat.

El Mercat Municipal de la Vall d'Uixó es troba en la plaça del Mercat, construcció que data des de 1975. Recentment, va tindre lloc la celebració del 40 aniversari.

El Mercat i el seu entorn ha sigut rehabilitat i adaptat a la nova normativa d'accessibilitat i a les noves tendències comercials. Consta d'un total de 4.000 metres quadrats, i dos plantes d'activitat comercial amb tot tipus de productes frescos i un tracte pels seus venedors professional i personalitzat.

La primera planta està destinada a la pescateria i congelats, i la segona planta disposa d'establiments de fruita i verdura, forn, drogueria, carnisseria i xarcuteria, cafeteria, groumet, conserves i altres establiments, amb un total de 40 parades.

Amb data octubre de 2010 es va procedir a la realització de noves obres de condicionament i millora del Mercat i es va instal·lar la climatització en la superfície de venda del Mercat Municipal.

A l'octubre de 2014 s'ha procedit a realitzar una retolació homogènia i moderna de totes les parades del Mercat amb el consegüent embelliment del Mercat Municipal. El projecte va ser dissenyat i executat per l'arquitecte local Jairo Paulo Maireles. S'han inclòs obres de "street art" en la zona de la pescateria i obres d'art. 

La distribució de la ciutat i els seus més de 32.000 habitants, facilita la presència d'establiments comercials i de servicis en la pràctica totalitat del seu nucli urbà. A més, la ciutat oferix gran quantitat de servicis administratius i financers, bars, cafeteries, restaurants, servicis turístics derivats de la presència del recurs turístics de les Grutes de Sant Josep, que fan que el consumidor puga disfrutar de la millor oferta.

Locals disponibles destacats